Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen onze uiterste best om deze in topconditie te leveren. Mocht er desondanks iets niet in orde zijn, neem dan in ieder geval binnen 2 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging van het product.

Klachten

Ondanks onze inspanningen kan er altijd iets gebeuren dat niet helemaal gaat zoals gepland. Heb je vragen of een klacht? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Retourneerbeleid

Uitsluiting herroepingsrecht / bendenktijd.

Producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Terugbetaalbeleid

Na betaling van een bestelling is deze definitief en kan de bestelling niet meer geannuleerd worden.

Wanneer wij een bestelling door overmacht niet kunnen leveren nemen wij contact op met de klant voor een nieuwe levering. Is er geen nieuwe levering mogelijk dan wordt de bestelling geannuleerd en ontvangt de klant een waardebon voor het betaalde bedrag welke bij de volgende bestelling verzilverd kan worden. De waardebon blijft 1 jaar geldig.