Bezorgen

We bezorgen in Nederland en België. Bij het plaatsen van jouw bestelling zie je de bezorgmogelijkheden die op dat moment voor jou gelden.


Nieuwe partner voor bezorging

Sinds 16 mei 2024 is DHL onze nieuwe partner voor het bezorgen van onze bestellingen. DHL loopt voorop met snelle en betrouwbare bezorging van pakketten en dat doen ze natuurlijk zo duurzaam mogelijk.


Supersnelle avondbezorging

Binnen Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) bezorgt DHL jouw bestelling standaard op maandag en donderdag tussen 17:30 en 22:30 bij jou thuis.

Op de dag van levering wordt aan het einde van de ochtend de pakketten door DHL bij ons opgehaald en s´avonds al bij jou thuis bezorgd. Supersnel dus. Het transport duurt slechts enkele uren waardoor jouw verse zeeaas in optimale conditie geleverd kan worden en je het verse zeeaas meerdere dagen in de koeling kunt bewaren totdat je gaat vissen.

Voor bestellingen die dezelfde dag nog geleverd moeten worden op maandag of donderdag bestel je uiterlijk voor 10:00 uur in de ochtend. Check bij het bestellen wel even de voorraad op de productpagina.


Bezorging naar België

DHL bezorgt naar België binnen 1 werkdag, standaard bezorgen we op dinsdag en vrijdag. Bestellingen dienen uiterlijk om 10:00 uur de dag voor bezorging te zijn ontvangen.


Verzending op andere dagen

Wil je je pakket op een andere dag laten bezorgen dan de opties die geboden worden bij het bestellen, neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.