Zeeaas Bezorgen

Sinds kort hebben wij een nieuwe verzendpartner voor verzending binnen Nederland en naar België. In sommige gevallen bezorgen we zelf ook. Lees hieronder meer over de nieuwe uitgebreide bezorg- en afhaal mogelijkheden.

Pakketbezorging door GLS

GLS heeft betrouwbaarheid en zekerheid hoog in het vaandel. Meer dan 95 procent van alle pakketten wordt binnen 24 uur geleverd binnen Nederland en naar België. Het schade- en verliespercentage is al jaren slechts 0,01 procent. Daarom hebben wij gekozen voor bezorging met GLS.

GLS bezorgd de pakketten overdag van dinsdag t/m zaterdag.

GLS FlexDeliveryService

Met GLS FlexDeliveryService voor pakketbezorging binnen Nederland krijg je zodra het pakket met GLS is meegegeven een email met informatie over de bezorging en krijg je de keuze uit een aantal extra bezorgopties. Handig als je tijdens de bezorging niet thuis bent, hou wel rekening met de beperkte houdbaarheid van je bestelde producten!

  • Bezorging bij een GLS Parcelshop of GLS depot waar je het pakket vervolgens zelf kunt afhalen wanneer het jou uitkomt.
  • Bezorging met neerzettoestemming.
  • Bezorging op een andere datum, eventueel bij de buren.

Gratis bezorging met GLS of afhalen bij een GLS Parcelshop

Bestellingen binnen Nederland kunnen vanaf €50,- gratis met GLS bij je thuis of op de zaak worden bezorgd. Ook kun je er voor kiezen om je bestelling af te laten leveren bij een GLS Parcelshop bij jou in de buurt waar je hem vervolgens kunt afhalen wanneer het jou uitkomt.

Bezorging met GLS op di. t/m vr.: € 5,00

Bestellingen binnen Nederland worden op di. t/m vr. met GLS bezorgd. De dag voor de levering ontvang je de track & trace email met FlexDeliveryService.

Bezorging naar Texel is mogelijk. Hiervoor wordt een extra toeslag van €6,50 in rekening gebracht.

Bezorging met GLS op zaterdag: € 7,00

Bestellingen binnen Nederland kunnen ook op zaterdag met GLS worden bezorgd. De dag voor de levering ontvang je de track & trace email met FlexDeliveryService.

Expres bezorging met GLS op di. t/m za. Gegarandeerde bezorging voor 17:00 uur: € 20,00

Snelheid en stiptheid zijn bij de expresdienst van GLS de voornaamste prioriteit. Met een Expres bezorging wordt jouw pakket gegarandeerd voor 17:00 uur bezorgd. Ook op zaterdag.

Expres bezorging met GLS op di. t/m za. Gegarandeerde bezorging voor 12:00 uur: € 20,00

Snelheid en stiptheid zijn bij de expresdienst van GLS de voornaamste prioriteit. Met een Expres bezorging wordt jouw pakket gegarandeerd voor 12:00 uur bezorgd. Ook op zaterdag.

Afhalen bij een GLS Parcelshop in de buurt: € 4,00

Laat je bestelling bij een GLS Parcelshop naar keuze bezorgen waar je hem vervolgens kunt af te halen. Goedkoop en goed voor het mileu.

Bezorging met GLS naar België: € 8,00

Laat je pakket thuis of op de zaak bezorgen in België of laat je pakket bij een GLS Parcelshop in België bezorgen om zodat je hem vervolgens kunt afhalen.

Afhalen op Suzanna Maria Loncquestraat 20, 4307BH, Oosterland, Zeeland

Kom je zeeaas afhalen bij ons in Zeeland wanneer het jou uit komt.

Selecteer een Afleverpunt