Thuisbezorgen en Afhalen

Bij zagers-zeepieren.nl kun je de beste kwaliteit zeeaas bestellen. Je kunt kiezen om jouw zeeaas af te halen op afspraak 24/7! of Je kunt je zeeaas laten thuisbezorgen bij bestelling vanaf €30,-. Doordat we het zee-aas zelf dagelijks spitten, verzorgen en bij je thuisbezorgen kan jij bij zagers-zeepieren.nl altijd vers zeeaas kopen.

Zeeaas thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice

We bezorgen jouw zeeaas vers en gekoeld bij je thuis bij bestelling vanaf €30,-. Dit doen we rechtstreeks met korte transporttijden. Hierdoor kun je het zee-aas prima meerdere dagen in de koeling bewaren wanneer je niet meteen gaat vissen.

Bij het plaatsen van je bestelling kies je zelf de leverdatum. Is jouw gewenste leverdatum niet beschikbaar? Neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

Op de productpagina staat een indicatie van de minimale levertijd wanneer producten niet voorradig zijn. Houdt daar bij het kiezen van de leverdatum rekening mee. Kunnen we om wat voor reden dan ook niet (op tijd) leveren, dan nemen we natuurlijk contact met je op. We bezorgen niet op de waddeneilanden.

Zeeaas afhalen:

Wanneer je je bestelling wilt afhalen kies je bij het plaatsen van je bestelling voor “Afhalen” en selecteer je de dag en tijd dat je je bestelling komt afhalen. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaar staat.

Bezorgkosten:

De bezorgkosten zijn voor alle adressen in Nederland €7,95 en voor Vlaanderen €14,95 exlclusief eventuele extra kosten, zoals tol. Mocht je extra kosten moeten betalen dan nemen wij natuurlijk van te voren contact met je op.

Thuisbezorgen met PostNL

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen met PostNL. Normaal kan er binnen 24 uur geleverd worden, echter kan het zijn dat je pakket langer onderweg is door drukte of vertraging bij PostNL waardoor de kwaliteit van het aas achteruit gaat. Verzending met PostNL is daarom niet langer standaard beschikbaar in onze webshop. Wanneer je je bestelling toch met PostNL wilt laten verzenden kun je contact met ons opnemen. Verzending met PostNL is wel op jouw eigen risico, dus wanneer het pakket niet op tijd bezorgd wordt geven wij geen vergoeding.