Over ons

Welkom bij zagers-zeepieren.nl, de online winkel waar je altijd vers zeeaas kan bestellen en kan laten bezorgen of afhalen!

Topkwaliteit zeeaas, elke dag vers gespit

Iedere dag wanneer het eb is en het weer dat toelaat word het verse zeeaas gespit op de Zeeuwse slikken, waarna het zeeaas met aandacht wordt verzorgd zodat het verse zeeaas in topconditie blijft. Vervolgens word jouw bestelling gekoeld verpakt in een speciale EPS Box waarna we het bij jou bezorgen. Bij zagers-zeepieren.nl kun je trouwens ook elke dag vers zeeaas afhalen. Lees hieronder meer over zeeaas bestellen, laten bezorgen en afhalen.

24/7 Online zeeaas kopen en afhalen in Zeeland

Je kan bij ons altijd vers zeeaas kopen en afhalen. Ook s´avonds en in het weekend kan je zeeaas afhalen. Handig wanneer je in Zeeland gaat zeevissen. Bestel zeeaas online of in de app en kies bij het afrekenen voor ¨Afhalen op Suzanna Maria Loncquestraat 20, 4307BH, Oosterland, Zeeland¨. Kies vervolgens de dag en het tijdvak dat je jouw zeeaas komt afhalen. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaar staat zodat jij direct kunt gaan zeevissen.

Online zeeaas bestellen en laten bezorgen

Bestel zeeaas online en kies zelf de verzending die bij jou past en de bezorgdatum. Jouw bestelling wordt dan zorgvuldig en gekoeld verpakt in een speciale EPS box en bij je bezorgd. Kies voor thuisbezorgen, bezorgen op een bedrijfsadres of bezorging naar een parcelshop bij jou in de buurt waar je het pakket kunt afhalen. Lees op de pagina Bezorgen alles over onze bezorg- en afhaal mogelijkheden.

Selecteer een Afleverpunt