Levertijd en Verzendkosten

Momenteel bezorgen wij extra voordelig met onze eigen bezorgservice vanwege grote drukte en vertragingen bij PostNL. Afhalen kan natuurlijk ook!

Bezorgen:

We brengen je bestelling s’avonds zelf bij je thuis. Doordat we het aas rechtstreeks en gekoeld bij je bezorgen is de transporttijd veel korter dan wanneer deze met PostNL bezorgd wordt en is de kwaliteit van het zeeaas dus optimaal. Hierdoor kun je het aas prima enkele dagen in de koeling bewaren wanneer je niet meteen gaat vissen.

Momenteel rijden wij standaard op maandagavond en donderdagavond. Bestellingen die op de bezorgdag vóór 17:00 uur worden gedaan kunnen dezelfde avond nog bezorgd worden mits de producten op voorraad zijn. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd wanneer producten niet voorradig zijn. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Wil je liever op een andere dag geleverd krijgen of heb je andere vragen, neem dan gerust even contact op.

Bezorging naar de waddeneilanden is alleen mogelijk met PostNL.

Bezorging naar het buitenland is momenteel niet mogelijk.

Verzendkosten:

De verzendkosten voor onze eigen bezorgservice zijn nu verlaagd naar €7,95

Afhalen:

Wanneer je je bestelling wilt afhalen kies je bij het afrekenen voor “Afhalen” en selecteer je de dag en tijd dat je je bestelling komt afhalen. Wij zorgen dan dat deze voor je klaar staat in de kist naast de voordeur.