Levertijd en Verzendkosten

Thuisbezorgd met onze eigen bezorgservice

We bezorgen jouw zeeaas vers en gekoeld bij je thuis. Doordat we het aas zelf rechtstreeks bij je bezorgen is de transporttijd zeer kort en is de kwaliteit van het zeeaas optimaal. Hierdoor kun je het aas prima enkele dagen in de koeling bewaren wanneer je niet meteen gaat vissen.

Bij het afrekenen kies je de gewenste leverdatum. Wil je liever op een andere dag bezorgd krijgen, neem dan gerust even contact op, dan kijken we of dat mogelijk is. Bestellingen die op de bezorgdag vóór 12:00 uur worden gedaan kunnen zelfs dezelfde avond nog bezorgd worden mits de producten op voorraad zijn. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd wanneer producten niet voorradig zijn. Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen we je hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte. We bezorgen niet op de waddeneilanden.

Je kunt je bestelling ook laten bezorgen met PostNL, echter kan het zijn dat je pakket langer onderweg is dan gepland. Verzending met PostNL is daarom niet langer standaard beschikbaar. Wanneer je je bestelling toch met PostNL wilt laten verzenden kun je contact met ons opnemen. Verzenden met PostNL is op jouw eigen risico, dus wanneer het pakket niet op tijd bezorgd wordt en dus ook de kwaliteit van het aas achteruit gaat geven wij geen vergoeding.

Verzendkosten:

De verzendkosten zijn voor Nederland €7,95 en voor Vlaanderen €14,95 exlclusief eventuele kosten van de tol, denk hierbij aan de Westerscheldetunnel. Tolkosten worden indien van toepassing eerlijk verdeeld over de klanten en dienen bij levering betaald te worden. Mocht je tol moeten betalen dan stellen we je natuurlijk van te voren op de hoogte.

Afhalen:

Wanneer je je bestelling wilt afhalen kies je bij het afrekenen voor “Afhalen” en selecteer je de dag en tijd dat je je bestelling komt afhalen. Wij zorgen dan dat je bestelling voor je klaar staat.