Levertijd en Verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling op de gewenste leverdatum bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan kunnen indien gewenst dezelfde dag nog worden verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd wanneer producten niet voorradig zijn. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,25 voor bestellingen welke naar een PostNL locatie bij je in de buurt worden verzonden binnen Nederland.

€ 6,75 voor bestellingen die thuisbezorgd worden met PostNL binnen Nederland.

€ 13,00 voor bestellingen die thuisbezorgd worden met PostNL naar België met track&trace.

€ 15,00 voor bestellingen die thuisbezorgd worden met onze eigen bezorgservice voor de postcodes 1000…5999 binnen Nederland.

€ 25,00 voor bestellingen die thuisbezorgd worden met onze eigen bezorgservice voor de postcodes 6000…9999 binnen Nederland en naar Belgie voor de postcodes 2000…2999 en 8000…9999.

Levering met PostNL zal over het algemeen tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. PostNL informeert je per e-mail over de te verwachten levertijd. Via de track&trace kun je het pakket volgen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Levering met onze eigen bezorgservice zal rond de tijd plaatsvinden die in de e-mail staat die we je de avond voor levering sturen. Wanneer we naar je onderweg zijn bellen of sms-en we je nog even met de verwachte aankomsttijd.

Bezorging naar de waddeneilanden is alleen mogelijk met PostNL.

Bezorging naar Duitsland is alleen mogelijk met een Spoedzending onder speciale voorwaarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.